2017. január 30., hétfő

Bodyjet zsírleszívás

A testünk szépségéért és kiváló egészségi állapotáért folyamatosan teszünk. Tisztálkodunk, ápoljuk magunkat, odafigyelünk a táplálkozásra és a rendszeres mozgás is része a mindennapjainknak. Az alapos törődés, és a sportolás ellenére is nehézséget okozhat az ideális testsúly megtartása, és a testfelületen keletkező elváltozások, a narancsbőr valamint a terhességi csíkok eltüntetése. De nem szabad elkeseredni, hiszen az ilyen élethelyzetekre is van megoldás. Fantasztikus eredményeket érhetünk el a bodyjet zsírleszívással.

Mely testtáj alkalmazható a Bodyjet zsírleszívás?

A body jet zsírleszívást akkor ajánljuk, ha a combon, a csípőn, a fenéken valamint a hason és a karon keletkezett nagy mennyiségű zsírrétegtől szeretne megszabadulni. Ezeket a beavatkozásokat elsősorban azoknak ajánljuk, akik a diéta és a szigorú edzés (pl. bringázás) ellenére sem tudtak megszabadulni a zsírrétegtől, no és persze azoknak is, akik olyan testtájakról szeretnék eltávolíttatni a zsírt, ahol az edzés sem segít.

Miért válasszam pont a bodyjet zsírleszívást?

A bodyjet egy olyan zsírleszívó, amely megújította a plasztikai sebészetet. A korábban használt, zsírtörő, fájdalmas és olykor komoly szövődmények kialakulásával együtt járó kezelést váltotta fel. Vagyis a bodyjet zsírleszíváson altatás nélkül, gyorsan és kíméletesen szabadulhat meg a lerakódott szövetektől. Az eljárás további előnye, hogy egyáltalán nem roncsolja a zsírsejteket, így az eltávolított szövet egy meghatározott mennyisége fel is használható pótlásra, akár a mellplasztikai beavatkozásokon az emlő megnagyobbítására is. Így az ép zsírsejteknek köszönhetően elkerülhetővé válik az idegen anyagok például a szilikon beültetése a szervezetbe. Mivel mindig az emberi szervezetben található természetes anyagot használják, ezért kizárt a kilökődés veszélye valamint allergén reakciókra sem kell számítani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése