2017. május 8., hétfő

Hogyan bogozd ki a gubancos hajad?

Véget ért a tél, eltettük a sapkákat és a sálakat is, ezért a hajunk folyamatosan a szabad ég alatt van. Napsütés éri, a szél összekócolja, olykor elázik és persze a szennyező anyagok hatásainak is ki van téve. Vagyis ilyenkor fokozottan kell ápolni a hosszú hajat.

Hogyan ápold a hajadat?

Ha teheted, akkor minden reggel fésüld át a hajad. Gyönyörű szép lesz, hiszen eltávolítod a az éjszaka a rossz álmok miatt kialakult gubancokat, és még a vérkeringésedet is serkentheted. Keress kifejezetten erre a célra kialakított fésűket, hajkeféket. Ha mindez megvan és mégsem sikerül eltávolítani a gubancokat a hajadból, akkor használj egy kis vizet. A legjobb, ha egy szórófejes kis flakonból permetezed a gubancos részre és ezután lassan kifésülőd a hajad. Ha ez sem jön össze, akkor próbálj ki egy kifésülő balzsamot.
Haj fésülés

Kifésülő balzsam? Melyiket válasszam?

A legjobban akkor jársz, ha a Gliss Kur Ultimate Oil Elixir kifésülő balzsamot választod. A név önmagáért beszél, hiszen a Gliss Kur minden terméke kiváló eredményeket biztosít és akár milyen típusú hajad van, a cég termékcsaládjában megtalálod a számodra ideális terméket, sőt különböző hajproblémák, vagy a tisztítás és frizura készítés során felmerülő kellemetlenségek kezelésére is alkalmas készítmények közül is válogathatsz. Akkor most térjünk vissza a kifésülő balzsamunkhoz, a Gliss Kur Ultimate Oil Elixirhez, hiszen ez az a készítmény, amelyet az összegubancolódott haj kezelhetőségére terveztek. Szóval használd ezt a balzsamot, ha nincs időd, vagy kedved a hajad minden reggel alaposan kifésülni és emiatt megmarad néhány aprócska gubanc. De akkor is nagyon jól jársz vele, ha frizurát készítesz és éppen nem sikerül tökéletesre a hajad és észrevétlenül össze kócolódik a hajad. Akkor is nagyon jó, ha úszol és a sapka keveri össze a hajszálaidat, no és persze ha száraz és töredezésre hajlamos hajad van. Az olajnak és a keratinnak köszönhetően minden gubancot könnyen és gyorsan eltávolíthatsz a hajadból. Ezen kívül a kifésülő balzsam illata is fantasztikus.

Ha úgy érzed komolyabb probléma van a fejbőröddel, érdemes orvos tanácsát kérni. Mikor forduljunk hajgyógyászhoz?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése