2017. május 22., hétfő

Szervezz kerti partit!

Most hogy már tavasz van és elmúltak a záporos zivataros időszakok is, egyre többünknek talán neked is eszedbe jutott az, hogy rendezni kellene a családdal vagy a haverokkal egy jó kis partit otthon. Kerti parti! Jaj de régen volt utoljára és már mennyire hiányzik. igen ám, de a meghívás előtt gondolj az előkészületekre is.

Előkészületek!

igen, hiszen te leszel a házi gazda. Szóval a készülődést kezd magaddal. válaszd ki az öltözékedet. De mivel sok dolgod lesz a partin ezért a ruháid kiválasztásakor vegyél figyelembe praktikus szempontokat is. Válassz lezser öltözéket, fontos, hogy  szabadon tudj mozogni és konyha tündérkedni. A farmer nadrágban soha sem fogsz csalódni. Hozzá pedig szinte bármilyen póló illik, de a jó öreg kockás ingre is számíthatsz. Fontos az is, hogy stabilan tartsd a lábad, ezért egy egyenes talpú szandált, vagy egy tornacipőt húzz fel. Gondolj a hajadra is. A legjobb ha vásárolsz egy szakács sapkát, hiszen így megakadályozhatod, hogy egyetlen egy hajszál is az ételbe jusson. Persze a jó megjelenés fél siker, ezért a praktikus szempontok mellett figyelj a ruháid stílusára is. Válogasd össze a kedvenc színeidet és vegyél fel egy nyakláncot is.

Most, hogy már szép vagy, nézz szét a házad körül is...

Először is döntsd el, hogy a kerti partit tényleg a kertedben szeretnéd, tartani, vagy talán jó lesz a terasz is? Akár hogyan is döntesz, fontos hogy rend legyen a portán. Szóval gondoskodj a virágaidról és a gyepet is vágd le. Ellenőrizd a kerti bútorokat, tisztítsd meg őket, ha szükség van rá, akkor cserélj is le néhányat közülük. Ne feledkezz meg a napernyőről sem! Kellemes árnyékot teremt. Ha van hintaágyad, akkor teríts rá egy szép plédet is, Végül pedig jusson eszedbe az időjárás szeszélye is. Készülj fe a legrosszabb lehetőségre is. Lehet,  hogy esni fog az eső, szóval rakj rendet az étkezőben is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése