2017. május 15., hétfő

Szőrtelenítés epilátorral!

A hölgyek életét bizony nagyon meg tudják nehezíteni a folyamatosan megjelenő szőrszálak. Természetes része ez minden hölgy életében, azonban a szőrtelenítés nem tartozik éppen a kellemes tevékenységek közé, ezért is keresnek sokan tartós eredményeket biztosító módszereket a szőrtelenítésre. Egyik ilyen lehetőséget az epilátor használata jelenti.

Epilálás, hogyan?

Női szőrtelenítő
Az epiláláshoz szükséged lesz egy jó kisgépre és önmagadra, pontosabban a bőröd megfelelő előkészítésére is, így tudod ugyanis gyorsan és minimális fájdalmak mellett ismét selymesen puhává tenni a bőröd.

Mire figyelj, ha epilátort választasz?

Fontos az epilátor mérete. Ha rövid idő alatt szeretnél megszabadulni a szőrszálaktól, akkor válassz olyan epilátort, amelyik széles fejjel rendelkezik és formatervezett, vagyis követi a tested alakját. Gondolj a „pengékre” is. A legjobb, ha olyan epilátort keresel, amelyik az apró szőrszálakat is a tövénél fogva távolítja el. Ha epilátort vásárolsz, akkor gondolj a működésére is. A legjobb, ha olyan készüléket keresel, amelyik akkumlátorral működik és kábel nélkül használhatod, így a legnehezebben elérhető testfelületeidről is kényelmesen eltávolíthatod a szőrszálakat. 

Most hogy meg van az epilátorod, foglalkozz az epilálás következményeivel.

Bizony előfordulhat, hogy bőr pír keletkezik az érzékenyebb testtájaidon például a hón aljadon, vagy a combodon esetleg az intim területeiden, sőt rosszabb esetben fel is dagadhat a bőr ezeken a testfelületeken, ezért érdemes az epilálás előtt felkészülni erre az élethelyzetre. Ezeknek a tüneteknek a kialakulását jelentős mértékben lecsökkentheted, ha epilálás előtt forró vízben áztatod magad, így ugyanis felpuhíthatod a bőröd. De sokat puhíthat a bőrödön az is, ha rendszeresen radírozod, ezzel eltávolítod a legfelsőbb és legkeményebb bőrréteget is.

Talán érdekli korábbi, izzadásgátlókkal kapcsolatos bejegyzésünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése