2018. február 12., hétfő

Arcápolás télen!


Ilyenkor télen bizony nagyon oda kell figyelnünk a testünk ápolására. Gondolnunk kell az arcunkra hiszen az arcunk szinte folyamatosan érintkezik a külvilággal, ami miatt fokozottan ki van téve az időjárás valamint a levegőben megtalálható szennyező anyagok által okozott kellemetlenségeknek is. De van megoldás egy kis odafigyeléssel megóvhatjuk arcunk szépségét és egészségét is.

Hogyan is kezdd el?
Először is gondold végig a napi rendedet. A reggeli rutin arc és kézápolás mellett, figyelj a bőröd egyedi igényeire is. Ezért válassz olyan nappali krémeket, amelyek segítenek hidratálni az arcbőrödet. Ilyenkor télen a hideg levegő és a gyakran erősen fújó szél ugyanis nagyon rövid idő alatt kiszáríthat minden bőrtípust.

Melyik hidratáló krémet válaszd?
Igaz, hogy minden egyes bőrápoló szernél fontos, hogy megfelelően illeszkedjen a bőröd sajátosságaihoz, azonban ha téli hidratáló krémet választasz, akkor legalább ennyire fontos, hogy olyan összetételű krémeket válassz, amelyek ellenállnak a különböző szennyeződéseknek és olyan hatóanyagokat is tartalmaznak, amelyek elősegítik minden egyes bőrtípus regenerálódását is.



Egy ilyen krémet állított össze a francia Garnier cég is. A Garnier Total Comfort egy olyan készítmény, amellyel enyhíthetőek, sőt bizonyos esetekben meg is szüntethetőek a télen gyakrabban előforduló bőrszárazság kellemetlen tünetei. Ez a készítmény ugyanis tartalmaz mézet. A méznek nem csak rendkívül erős fertőtlenítő hatása van, de képes a bőr szerkezetét is átalakítani. Puhává teszi és bársonyos tapintást is biztosít.

Ha úgy érzed, hogy az arcbőröd ápolásához hidratáltság mellett másra is szükség van, akkor próbáld ki a Nivea Visage-t. Ezt a krémet kifejezetten érzékeny bőr kezelésére tervezték. Jóval több, mint egy egyszerű hidratáló krém, hiszen olyan összetevőket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a bőr természetes egyensúlyának a, visszaállítását megőrzését is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése