2018. március 12., hétfő

Ötletek a tavaszi méregtelenítéshez!


Elérkezett a tavasz és ilyenkor már kezd átalakulni a táplálkozási szokásunk is. A laktató, téli ételeket felváltják a friss zöldségek és gyümölcsök is. Azonban a laktató ételek bizony számos káros anyagot hagynak a szervezetünkben, ezért ilyenkor étrend változtatása mellett érdemes méregtelenítő kúrát is beiktatni az életünkbe.

Méregtelenítés! Hogyan?

Készülj fel arra, hogy a méregtelenítés egy több hétig eltartó folyamat. Az étrend átalakításával, mozgással és különböző típusú táplálék kiegészítők fogyasztása egészíti ki a napjaidat. Tehát át kell szervezned a napirendedet is.



Melyek a legfontosabb feladataid a méregtelenítés során?

Először is fontos, hogy a zsírban és szénhidrátokban gazdag ételek helyett magas rosttartalmú ételeket fogyassz. Ezek az ételek ugyanis könnyen emészthetőek. Gondolj a folyadék fogyasztásra is, fontos, hogy a méregtelenítés ideje alatt kiváló minőségű ásványvizet igyál.

A másik nagyon fontos feladat az, hogy rendszeresen sportolj. A mozgás ugyanis segíti a szervezeted a káros anyagok kiürítésében. A mozgás hatására ugyanis gyorsabban hagyják el a káros anyagok a szerveidet.
A méregtelenítés sikeréhez azonban szükség van a gyógynövények fogyasztására is. A gyógynövények ugyanis fájdalom mentesen, gyengéden távolítják el a lerakódásokat a belső szervekről.

Hogyan tudod a gyógynövények jótékony hatását kihasználni a méregtelenítés során?

A legjobban akkor jársz, ha választasz egy gyógynövénytea keveréket. Érdemes kipróbálnod a Naturland Salaktalanítót. Ez a keverék ugyanis tartalmaz borsmentalevelet, fekete ribizli levelet, borsmenta virágot, tarackbúzát, csalán levelet is. Így nem csak a méregtelenítő hatását, hanem a kellemes ízét is élvezheted.

Mire számíts a méregtelenítés ideje alatt és után?

A méregtelenítés ideje alatt a szervezeted megszabadul a több hónapja lerakódott kórokozóktól ezzel egy időben meg is újul és energiával töltődik fel. Aminek eredményeként egyre lendületesebbek lesznek a mindennapjaid és könnyedén oldhatod meg a munkavégzéssel és házvezetéssel együtt járó rutin feladataidat is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése